Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Hifík.cz
Komenského 132
39601 Humpolec
tel: +420 774 983 983
info(a)hifik.cz

NOVINKY

arr3Léto se blíží, využijte naší nabídku kruhů a lehátek k vodě.Chcete být u vody nepřehlédnutelný? Chcete si zadovádět? Nebo chcete udělat radost svým... arr3Věšáky na medaile pro sportovce  Máte doma nebo ve svém okolí sportovce?? Využijte naší nabídku věšáku na medaile. Široká... arr3Prodej rozšířen o autorádia značky KENWOODarr3Instrukce pro lepení autofolii + jejich čištěníZde naleznete návod pro lepení autofolii a plus jejich... arr3Nově zařazené produkty v AKCI ... arr3Najdete nás i na FbDObrý den, pro své zákazníky jsme též zřídili Fb stránky. Naleznete nás na... arr325.2.2016 Spuštění nového systému webuDobrý den, dne 25.2.2016 byla spuštěna nová struktura eshopu, děkujeme za  Vaši trpělivost , budem... arr3Nové subwoofer sety od značky RENEGADEDne 17.11.2016 jsme přidali nové sety od značky RENEGADE. Jedná se o sety složené ze subwooferu +...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 119 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Hifík.cz Tomáš Kostelecký, se sídlem Pelhřimovská 700 Humpolec 39601, IČ 74224425 , (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@hifik.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů