Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Hifík.cz
Komenského 132
39601 Humpolec
tel: +420 774 983 983
info(a)hifik.cz

NOVINKY

arr3Nový katalog na zimu od firmy compassarr3PŘI NÁKUPU NAD 2000KČ POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!!Připravili jsme si pro své zákazníky poštovné zdarma při nákupu nad 2000Kč . Využijte této nabídky... arr3Věšáky na medaile pro sportovce  Máte doma nebo ve svém okolí sportovce?? Využijte naší nabídku věšáku na medaile. Široká... arr3Prodej rozšířen o autorádia značky KENWOODarr3Instrukce pro lepení autofolii + jejich čištěníZde naleznete návod pro lepení autofolii a plus jejich... arr3Nově zařazené produkty v AKCI ... arr3Najdete nás i na FbDObrý den, pro své zákazníky jsme též zřídili Fb stránky. Naleznete nás na... arr3Léto se blíží, využijte naší nabídku kruhů a lehátek k vodě.Chcete být u vody nepřehlédnutelný? Chcete si zadovádět? Nebo chcete udělat radost svým... arr325.2.2016 Spuštění nového systému webuDobrý den, dne 25.2.2016 byla spuštěna nová struktura eshopu, děkujeme za  Vaši trpělivost , budem... arr3Nové subwoofer sety od značky RENEGADEDne 17.11.2016 jsme přidali nové sety od značky RENEGADE. Jedná se o sety složené ze subwooferu +...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 766 Kč
skladem
naše cena 244 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Hifík.cz Tomáš Kostelecký , se sídlem Pelhřimovská 700 Humpolec 39601, IČ 74224425, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů